Okupljanje IT zajednice

Razvijamo i nudimo IT rešenja i softvere za kolaboraciju, menadžment projekata, IAS 19 obračune beneficija zaposlenih, MSFI 16 za knjigovodstvene obračune za zakup. Takođe, razvijamo ostala IT rešenja po zahtevu klijenata.

Nudimo specijalne pogodnosti za preduzetnike, IT stručnjake, dizajnere i freelancere. Okupljamo IT stručnjake na jednom mestu i razmenom iskustva i organizovanim učionicama pomažemo celokupnoj IT zajednici i preduzetnicima, takozvani „networking“. Fokusirali smo se na IT zajednicu usled nedavnih promena i novih zakonskih rešenja za preduzetnike koji tektonski menjaju dosadašnji model poslovanja. IT zajednica je postala među najvažnijim i predstavlja budućnost. Svakako pružamo usluge i ostalim entitetima van IT industrije.

U nastavku navodimo neka pitanja koja najviše muče IT stručnjake

Šta je to test samostalnosti i koje su posledice? Šta je to opcija na udele i kako funkcioniše u praksi? Da li moram da platim PDV za reklamiranje preko Facebooka iako nisam u sistemu PDV-a? Da li mogu da povratim PDV za opremu koju sam kupio? Moram li da imam Akt o Sistematizaciji i/ili Akt o Zaštiti na Radu? Koje ostale obaveze imam prema zakonu? Na koje poreske olakšice mogu da računam i kako da ih dobijem? Šta proverava poreski i/ili tržišni inspektor i kako da se spremim za kontrolu?

Koju dokumentaciju podnosim, gde i kada za:

  • Registraciju i gašenje privrednog društva, preduzetnika?
  • Odjavu i prijavu radnika?
  • PDV?
  • Finansijske izveštaje?
  • Ostale poreske dažbine i poreske kontrole?

Copyright © 2020 Nonagon. Sva prava zadržana.

Powered by Veb Dizajn Studio.

O nama

Nonagon Chartered Accountants d.o.o.
PIB: 111923323
MB: 21571466

Kontakt

Telefon:
+381 63 526 814
Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Adresa:
Kosovska 1,
11000 Beograd, Srbija