Zašto izabrati nas?

Mi smo tim vrhunskih stručnjaka posvećeni optimizaciji i rastu Vašeg poslovanja.
Klijent na prvom mestu!

Naša ekspertiza

Naši stručnjaci su visoko kvalifikovani i iskusni u oblastima računovodstva, poreza i uopšte finansija, kadrovskih pitanja, IT rešenja i poslovne administrativne podrške.

Co-working

Zaista mislimo da pružamo najbolji co-working prostor u regionu. Naše kancelarije nisu prevelike pa su samim tim manje bučne i prikladnije za fokusiranje. Radno vreme od 9h do 21h. Svako radno mesto poseduje IPS ekran od 32 inča bez izuzetaka, najudobniju fotelju za dugo sedenje uključujući i obavezne naslone za leđa, noge i dlanove. Nalazimo se u samom centru grada odmah pored Terazija. Omogućili smo mogućnost tuširanja i još mnogo toga. Svaki naredni dan je jeftiniji od prethodnog.

Naš tim stručnjaka

Naš tim je sastavljen od visokokvalifikovanih stručnjaka iz svojih oblasti (finansije, porezi, IT, kadrovi). Mi smo spoj mladosti i iskustva. Mislimo da je to dobitna kombinacija i da to čini atmosferu jedinstvenom.

Danilo Nikolić

Osnivač & CEO

Punopravni član Instituta Ovlašćenih Računovođa Engleske i Velsa (ICAEW) i član Asocijacije Međunarodnih Računovođa iz Velike Britanije i član Komore Ovlašćenih Revizora Srbije. Danilo Nikolić ima preko 18 godina dragocenog iskustva stečenog u najvećim revizorskim organizacijama, takozvanim Big 4 kompanijama. Bio je angažovan na poslovima revizije, finansijskog savetovanja, izrade finansijskih izveštaja u skladu sa međunarodnim standardima, analiza profitabilnosti i procena vrednosti od strane vodećih klijenata na teritoriji bivše Jugoslavije i Kipru.

Srđan Cvetković

Ovlašćeni revizor

Srđan ima više 10 godina iskustva u reviziji u velikim Big 4 kompanijama. Ovlašćeni je revizor, punopravni član Asocijacije Sertifikovanih Računovođa - ACCA i ovlašćeni interni revizor. Srđan pored revizije ima i dragoceno iskustvo u Eurobank EFG kao i više projekata finansijskih analiza Due Diligence i procene vrednosti kapitala  nekih od najznačajnijih preduzeća na prostoru bivše Jugoslavije.

Nikola Perovanović

IT stručnjak

IT stručnjak sa iskustvom u domaćim i stranim kompanijama na razvoju softverski rešenja kao i rukovođenjem i koordinisanjem između različitih sektora i organizacijom posla u okviru tima. Svoje znanje i rad bazira na Microsoft tehnologijama i rešenjeima (SQL Server, ASP.NET Core, Windows servisi).

Tijana Majstorović

Prevodilac

Tijana je izvrsni prevodilac za engleski jezik koja ima višegodišnje iskustvo o čemu svedoči veliki broj uvek zadovoljnih klijenata. Pruža konstantno usluge za nekoliko advokatskih kancelarija koje su specijalizovane za bankarstvo, finansije, spajanja i sticanja u privredi (M&A), EU, stečaj i restrukturiranje, zaštitu konkurencije, nekretnine, radno pravo, rešavanje sporova, regulatorna pitanja i poresko pravo.

Filip Jovanović

Programer

Programer sa iskustvom stečenim radom u stranim i domaćim kompanijama.
Svoje iskustvo stekao na razvijanju desktop i web aplikacija, web servisa i implementacije postojećih poslovnih softverskih rešenja.
Rad bazira na .NET framework-u i Angular-u.

Aleksandra Grujičić

Ekspert za poreze

Aleksandra ima preko 30 godina iskustva u poslovima knjigovodstva i poreskog savetovanja klijenata u Srbiji i Crnoj Gori. Član je Saveza Računovođa i Revizora Srbije od 2000. godine. Radila je na poslovima vođenja administracije za neke od najvećih kompanija u regionu. Izvrsan je stručnjak za poreze i poresko planiranje, kao i iza izradu studija o transfernim cenama.

Naši klijenti

Clients

Copyright © 2020 Nonagon. Sva prava zadržana.

Powered by Veb Dizajn Studio.

O nama

Nonagon Chartered Accountants d.o.o.
PIB: 111923323
MB: 21571466

Kontakt

Telefon:
+381 63 526 814
Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Adresa:
Kosovska 1,
11000 Beograd, Srbija