Naše usluge

Računovodstvo i porezi

Zakonski okvir

Računovodstvo u Srbiji je pre svega regulisano Zakonom o Računovodstvu, ali i ostalim zakonskim rešenjima kao što je npr. Zakon o Privrednim Društvima. Privredna društva imaju obavezu da podnesu finansijske izveštaje na godišnjem nivou relevantnim državnim organima..

Usluge iz oblasti računovodstva i poreza

Naš stručni tim u Srbiji pruža usluge računovodstva u skladu sa relevantnim propisima i najboljom praksom. Računovodstvo podrazumeva knjigovodstvo, tj. vođenje knjiga i finansijsko izveštavanje, tj. izradu i podnošenje završnih računa sa svim relevantnim poreskim aspektima. Knjigovodstvo se sastoji iz vođenja poslovnih knjiga i to dnevnika, pomoćnih i glavnih knjiga.

Kadrovi

U Republici Srbiji Zakon o radu predviđa vođenje kadrovskih evidencija i propisuje način komunikacije sa zaposlenima. Takođe, definiše prava zaposlenih pre zaposlenja pa sve do raskida ugovora i eventualnih tužbi nakon raskida ugovora. Naše usluge su sveobuhvatne i dizajnirane sa ciljem da Vama oslobode dodatno vreme koje možete posvetiti širenju poslovanja i uvećanju profita.

Virtuelna kancelarija

Naš tim stručnjaka pruža poverljive usluge koje olakšavaju komplikovanu administraciju sa ciljem uvećanja vašeg slobodnog vremena koje možete posvetiti uvećanju i širenju poslovanja, kao što su:

IT rešenja

Naš tim IT stručnjaka razvija softvere za usluge koje olakšavaju komplikovanu obračune ili praćenje projekata sa ciljem uvećanja vašeg slobodnog vremena koje možete posvetiti uvećanju i širenju poslovanja.

Premium radni prostor

Shvatamo da je udobnost i komfor ključan za stručnjake koji puno vremena provode radeći na kompjuteru. Svako radno mesto poseduje direktorsku udobnu fotelju, naslon za leđa, naslon za noge i naslon za dlanove.

Pogledajte pogodnosti našeg co-working prostora.

Poslovno savetovanje

Naše usluge poslovnog savetovanja pružaju vrhunski stručnjaci iz svojih oblasti. U zahtevnom i promenljivom poslovnom okruženju današnjice, pružamo savetodavne usluge iz oblasti finansija i poreza, digitalizacije i IT-a, kadrovskih pitanja i oblasti organizacije rada i korporativnog upravljanja..

Sve usluge

Copyright © 2020 Nonagon. Sva prava zadržana.

Powered by Veb Dizajn Studio.

O nama

Nonagon Chartered Accountants d.o.o.
PIB: 111923323
MB: 21571466

Kontakt

Telefon:
+381 63 526 814
Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Adresa:
Kosovska 1,
11000 Beograd, Srbija