IT rešenja

Naš tim IT stručnjaka razvija softvere za usluge koje olakšavaju komplikovanu obračune ili praćenje projekata sa ciljem uvećanja vašeg slobodnog vremena koje možete posvetiti uvećanju i širenju poslovanja.

Naša IT rešenja:

  • MSFI 16 „Zakupi“. U skladu sa MSFI, od 1. januara 2019. godine sva privredna društva su u obavezi da primene MSFI 16 u knjigovodstvenim evidencijama. Ovaj standard još nije preveden u R. Srbiji, ali će svakako biti ozvaničen u skorijem vremenu. Trenutno, ovaj obračun zahtevaju sve inostrane kompanije koje imaju poslovanje u Srbiji i čija centrala priprema finansijske izveštaje u skladu sa MSFI. Ponosimo sa našim rešenjem koje je u skladu sa svim EU smernicama uključujući enkripciju i GDPR. Na jednostavan način unesite osnovne parametre iz ugovora i dobićete plan otplate, tabelu promena i sve relevantne izveštaje potrebne za knjiženje i za proveru od strane revizora. Za ovo IT rešenje smo registrovali i poseban web site www.IFRS16.rs.
  • MRS 19 „Beneficije zaposlenih“. Na lak i jednostavan način, unosom određenih podataka dobijate pregled i kretanje obaveza za jubilarne nagrade ili otpremnine prilikom odlaska u penziju, a sve u skladu sa zahtevima ovog računovodstvenog standarda.

  • Kolaboracioni softver za praćenje projekata u skladu sa SCRUM metodologijom. Rubicon Project Management Solution predstavlja kolaborativni sistem za upravljanje projektima sapodrškom za SCRUM metodologiju. Nudi jedinstveno rešenje koje pokriva nekolikoključnih aspekata upravljanja projektima: organizaciju zadataka i praćenje njihoverealizacije u različitim fazama, beleženje utrošenog vremena po zadatku/projektu,upravljanje ljudskim resursima, analizu napretka i uočavanje slabosti projekta. Ovosoftversko rešenje pomaže rukovodiocima u prioritizaciji aktivnosti na projektu ipravovremenom identifikovanju zastoja na projektu. Rubicon PM Solution jedizajniran za upotrebu od strane pojedinaca, ali i timova, s obzirom na to da nudimogućnost umrežene komunikacije između članova tima. Funkcionalnosti platformezasnovane na razmeni informacija potpomažu unapređenje efikasnosti,produktivnosti i timskog rada, kao i na smanjenje administrativnih troškovakompanije. Ovo softversko rešenje se nudi u nekoliko izdanja: individualno, zapodršku rada jednog tima ili za podršku više timova. Još jedna važna karakteristikaRubicon PM Solution-a je da potpomaže donošenje odluka rukovodiocima iupravljanje radom tima. Osim praćenja toka razvoja projekta, rukovodiocima se dajemogućnost generisanja izveštaja prema proizvoljnim parametrima. Organizacijamarazličitih poslovnih profila Rubicon PM Solution nudi pomoć u finansijskoj procenivrednosti zadataka/projekta. Prednosti ove platforme jesu fleksibilnost i intuitivankorisnički interfejs, koji je baziran na prilagodljivim grafičkim i tabelarnim prikazimaza praćenje zadataka, uključujući širok spektar parametara za analizu.
IT rešenja

Copyright © 2020 Nonagon. Sva prava zadržana.

Powered by Veb Dizajn Studio.

O nama

Nonagon Chartered Accountants d.o.o.
PIB: 111923323
MB: 21571466

Kontakt

Telefon:
+381 63 526 814
Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Adresa:
Kosovska 1,
11000 Beograd, Srbija